Modderblog

Foto's van de bostuin

5 Reacties op "Foto's van de bostuin"

 1. Mirjam de biomiep schreef:

  Waaa! Dat is bijna onherkenbaar vergeleken met toen ik het heb mogen bekijken dit voorjaar. Écht heel mooi! Wat doet die Leycesteria formosa daar nou tussen of istie ook eetbaar of zo?? Die plant wil ik ook al jaren hebben, voor de looks dan, maar als hij eetbaar is, dan helemáál en haal ik er gisteren nog eentje op. Hij haalde alleen elke keer de prioriteiten lijst maar niet. Die zeekool, zo mooi! Bah, als ik nou jaloers aangelegd was, dan was ik het nú. ;) Wat is jullie fruit al mooi groot! Ik heb mijn oude pruim vrij geknipt dit voorjaar en warempel, ik zie voor het eerst iets van fruit eraan hangen nu. Het is alsof hij even bedankt zegt. Hij zat helemaal verstopt tussen oude, uitgezakte coniferen. De dode helft eruit gezaagd en pjoing! pjoing! overal opeens nieuwe, jonge takken. Geweldig!

  1. Leycesteria formosa heeft inderdaad eetbare bessen! Je moet wel wachten tot ze echt goed rijp zijn, anders zijn ze niet weg te krijgen. De opbrengst is niet erg hoog, maar het is een geweldig snoepbesje met een aparte smaak.

   1. Mirjam de biomiep schreef:

    Leuk! Die is van mij, volgende keer als ik bij Borghuis ben. Ik heb ze zien staan! Eetbaar, in 1 streep door naar de prioriteiten lijst! Het is op het moment een echt bessen feest hier. Ik voel me zo rijk. Bessen, eerste piepertjes, capucijnertjes, dik stuk zout spek van de boer. Doe niks dan eten in de tuin.

 2. hermanshoning schreef:

  #Bostuin Paradijsje🐝💚🦋👍😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *