Modderblog

Naar de Bronnegers

Elk jaar geniet ik van het privilege dat wij op het huis van mijn lieve schoonzus en zwager in Drenthe mogen passen. Meestal doen we dat samen in de zomer, maar af en toe mag ik ook in de herfst.
Een privilege vind ik het omdat ik zo in hun bed mag stappen, alles zo mag gebruiken (mijn persoonlijke favoriet is de afwasmachine), de omgeving geweldig vind en hun vertrouwen geniet om voor hun beesten te mogen zorgen.

Dus even een update-je voor Randi, Martijn en de kids.
De paarden staan nog op de dijk, het onweer bleef gelukkig uit. Ze hebben natuurlijk ook een biet gehad... met de bult die hier lag...
De katten liggen 's avonds lekker bij mij op het bed. Zwabber komt overdag alleen even binnen voor voer of wat "aandacht" van Loeder. En die laatste, eet, slaapt en denkt af en toe dat ze een hondje is. :-)
Het konijn knaagt vrolijk door, maar daar vergeet ik altijd een foto van te maken (en tot mijn grote schande weet ik nooit of 't nou Suiker of Zoetje was die over is gebleven, dus zeg ik maar "Ko").

Groetjes, genietende Mariska.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *