Modderblog

Volle bak bij de AH

Soms moet je onderweg wat te eten scoren.
En hoewel ik weet dat het label "biologisch" op de verpakking meer groenwasserij is dan wat anders, kies ik er toch voor. Om de (milieu)schade die ik aanricht zo beperkt mogelijk te houden, houd ik mezelf dan maar voor. Maar deze aankoop sloeg alles. Ik hield meer plastic afval over dan dat ik "groene yoghurt" at.
Ik heb de bakjes maar mee naar huis genomen, dan krijgen ze na een extra wasje nog een tweede bestemming als kapje op de tomatenplantjes. De "vlork" verdwijnt voor verder hergebruik in mijn tas.

2 Reacties op "Volle bak bij de AH"

  1. Els Steensma schreef:

    Ik vind magere yoghurt sowieso niks. En dan een halflege… Een volepel komt altijd wel van pas, dus daar ben ik wel jaloers op!

    1. Modderbaard schreef:

      Verwarrend hoor. De magere yoghurt is halfvol. :v

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *