Modderblog

Open dag!

Op 24 juni 2018 houden wij samen met onze buren van Tuin Smakelijk! een open dag op onze tuinen. Een prachtige kans om eens een kijkje te nemen in twee permacultuur-tuinen! De toegang is gratis.

Een rondleiding door beide tuinen zal ongeveer een uur duren.
De rondleidingen beginnen om 10:00, 11:00, 12:00, 14:00, 15:00 en 16:00.

Let op!
Om één en ander in goede banen te kunnen leiden is het wel nodig om je vooraf aan te melden!

Alle rondleidingen zijn inmiddels volgeboekt. Je kunt je nog inschrijven, maar dan kom je op de wachtlijst. Mocht er iemand afzeggen, komt de vrijgekomen plaats weer beschikbaar.

5 Reacties op "Open dag!"

 1. Biomiep schreef:

  Die staat in mijn agenda! Lijkt me leuk om de tuin en jullie weer te zien. Neem ik gelijk weer wat leuke stekjes en dingetjes voor jullie mee. Ik heb zulke ernstige tuinkriebels dat ik er helemaal kriebelig van ben. Vandaag of morgen knal ik uit mijn winterslaap. Wow wat een gave foto! Jeuk, jeuk, jeuk!!! In ieder geval staan de vensterbanken weer vol met paprika plantjes. Het… helpt… een beetje, krabbel krabbel.

 2. Eva Kraan schreef:

  Geinteresseerd! Maar ik kan nergens een adres vinden, niet op Modderbaard en ook niet op Tuinsmakelijk. Hebben jullie een adres?

  1. Modderbaard schreef:

   De tuinen liggen in het buurtschap Twekkelo tussen Enschede en Hengelo. Bij de bevestiging van je inschrijving sturen we natuurlijk een duidelijke routebeschrijving mee! :)

  2. Eva Kraan schreef:

   Modderbaard ok! gaat om het delen op onze website en evt. krant Brinkpraat ( en voor de http://www.wesselerbrink.com), in de krant gaat ‘m dan niet worden omdat het helaas niet in de wijk plaatsvindt….maar we kunnen er wel op de website aandacht aan besteden? Dan is een adres wel handig namelijk.

  3. Eva Kraan schreef:

   Modderbaard ik zal je even een pb sturen ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *